Speed drawings er små, tegnede film, der kan formidle budskaber, som ellers kan være for komplekse eller for kedelige til, at man kan få sit publikum i tale gennem de sædvanlige kanaler; skrift, fotos og realvideo.

Jeg laver film, der skaber et nærvær gennem deres enkle virkemidler, som underholder med en frodig fantasi på billedsiden, og som informerer med en klar, analytisk tilgang til fortællingen. En stærk kombination, der udgør et sjældent effektivt kommunikationsredskab. Nemlig fortællinger, der både informerer og begejstrer.

Filmene fra RSA (Royale Society of Arts) startede for alvor interessen for speed drawing, båret frem af internettes muligheder for hurtigt at sprede et vigtigt budskab på en måde der både er underholdende og interessant. Filmene har været inspiration for de fleste der arbejder med speed drawing – incl. os selv. Men med deres lange spilletid, meget komplicerede tegninger og megen tekst, kan det være svært at holde tråden i fortællingen, så budskabet til en vis grad forsvinder i formidlingen.