Medarbejderne

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis du gerne vil drøfte om speed drawing er noget, der passer til netop dit projekt. Eller hvis du har andre spørgsmål, du har brug for at få afklaret. Vi sender også gerne vores standardbudget, så du kan få en cirka-indikation af, hvad et projekt kan komme til at beløbe sig til.

Dan R. Knudsen
Dan har mere end 30 års erfaring med reklame og strategisk kommunikation. På samme tid har han en livslang interesse for tegneserier – ikke så meget for at læse dem – men fordi de er et fascinerende medie, der formår at nå et bredt publikum vha. enkle midler. Desuden er Dan en rutineret tegner med en krøllet fantasi, der kan omsætte idéer og principper til konkrete tegninger. Det giver et unikt skill-set, der er som skræddersyet til netop speed drawing.
Dan har desuden vundet flere priser for sit arbejde, han optræder jævnligt med live-tegningsarrangementer og han afholder også tegneworkshops for børn og unge.

 

Anne Neergaard
Anne er uddannet cand.mag. i dansk og japansk og har en journalistisk tillægsuddannelse. Siden 1992 har hun arbejdet med formidling – som underviser, journalist, redaktør og konsulent. Hun har stor erfaring med tekstproduktion til både print- og online medier og har stået for udvikling af kampagner, hjemmesider, nyhedsmails og magasiner for både offentlige og private kunder.
Anne kan kontaktes direkte på tlf. 2940 5710 eller på mail@anneneergaard.dk

Vi har til huse i en skøn gammel villa fra 1911, beliggende i Højbjerg – lige uden for Aarhus. Der er altid kaffe på kanden, hvis du skulle have lyst til at kigge forbi. Og ellers kommer vi naturligvis gerne til møde hos dig, hvis der er behov for dét.

Dan R. Knudsen ApS
Nagelsvej 11 1. sal
DK – 8270 Højbjerg

Kontakt
Telefon 4027 1074
mail@danrknudsen.dk